Alevi Haber Ajansi

Gazze’de katledilenlerin sayısı 37 bin 396’ya yükseldi

PİRHA-İsrail’in 257 gündür saldırılarını sürdürdüğü Gazze’de katledilenlerin sayısı 37 bin 396’ya yükseldi.

İsrail ordusunun Gazze Şeridi’ne 7 Ekim 2023’ten bu yana düzenlediği saldırılarda katledilenlerin sayısı son 24 saatte 30 artarak 37 bin 396’ya yükseldi.

Gazze’deki Filistin Sağlık Bakanlığından yapılan açıklamada, İsrail’in Gazze Şeridi’ne 257 gündür sürdürdüğü işgal ve soykırım saldırılarına ilişkin bilgi verildi.

İsrail ordusunun son 24 saatte Gazze’nin çeşitli bölgelerinde 3 “katliam” gerçekleştirdiği, söz konusu saldırılarda 24 Filistinlinin daha katledildiği, 71 Filistinlinin yaralandığı belirtildi. İsrail’in 7 Ekim 2023’ten bu yana Gazze Şeridi’ne düzenlediği saldırılarda katledilenlerin sayısının 37 bin 396’ya yaralı sayısının 85 bin 523’e yükseldiği kaydedildi.

Açıklamada ayrıca hâlâ enkaz altında ve yol kenarlarında cesetlerin bulunduğu ancak İsrail’in engellemeleri ​​​​​​​nedeniyle sağlık ekipleri ile sivil savunma görevlilerinin cenazelere ulaşamadığı yinelendi.

(HABER MERKEZİ)

Bunları da beğenebilirsin

Yoruma kapalı.

Web sitemiz, deneyiminizi daha iyi hale getirmek amacıyla çerezler kullanmaktadır. Bu durumda herhangi bir sıkıntı yaşamayacağınızı düşünüyoruz, ancak isterseniz çerezleri devre dışı bırakma seçeneğiniz her zaman mevcuttur. Kabul ediyorum devre dışı bırak