Alevi Haber Ajansi

Emek Partisi Malatya İl Yöneticisi Nejdet Bali serbest bırakıldı-VİDEO

PİRHA- Emek Partisi Malatya İl Yöneticisi Nejdet Bali adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

Emek Partisi (EMEP) Malatya İl Yönetim Kurulu Üyesi Nejdet Bali, perşembe akşamı Akçadağ ilçesi Durulova Mahallesi’ndeki evinde yapılan polis baskınıyla gözaltına alınmıştı. Nejdet Bali adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

“AKP EN KISA SÜREDE GİDECEKTİR”

Emek Partisi Malatya İl Yöneticisi Nejdet Bali adli kontrol şartı ile serbest bırakıldıktan sonra yaşadığı sürece dair açıklamalarda bulundu. Bali, “Hükümet tamamen yönetemez duruma gelmiş durumda ülkeyi. Bu ülkede barış isteyeni, demokrasi isteyeni, insanca yaşamayı isteyeni terörist ilan eden ama unutmayalım üniversitelerine kayyım rektörü atanmasını protesto eden Boğaziçi üniversitesi öğrencilerine, akademisyenlerine terörist diyen bir iktidarla karşı karşıyayız. Aslında halkı teröre ederek AKP kendi iktidarını 2023’e taşımak istiyor. Toplumun artık AKP iktidarını 2023’e taşıyacak gücü kalmamıştır. AKP iktidarı en kısa sürede gidecektir. Bu tür anti-demokratik uygulamalarla, şiddetle, baskıyla yönetemez bir hükümet bize uygulamış oldukları da budur. Bizim barışı, demokrasiyi ve özgürlüğü istemekten başka bir derdimiz olmamıştır” dedi.

PİRHA/MALATYA

Bunları da beğenebilirsin

Yoruma kapalı.

Web sitemiz, deneyiminizi daha iyi hale getirmek amacıyla çerezler kullanmaktadır. Bu durumda herhangi bir sıkıntı yaşamayacağınızı düşünüyoruz, ancak isterseniz çerezleri devre dışı bırakma seçeneğiniz her zaman mevcuttur. Kabul ediyorum devre dışı bırak