Alevi Haber Ajansi

HBVAKV eğitim kampı Antalya’da gerçekleşti

PİRHA – Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı, Antalya’da düzenlediği dört günlük eğitim kampı sona erdi. Eğitim kampında örgüt içi sorunlar dahil bir çok konu ele alındı. 

Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı Antalya’da tüm şubelerin katılımı ile dört gün süren eğitim kampı düzenledi. Dört gün süren eğitim kampı yoğun katılımla gerçekleşti.

İlk gün Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı Genel Başkanı Ercan Geçmez’in açılış konuşması ve Kerbela’dan bugün yitirilenler adına yapılan saygı duruşu ile başlayan eğitim çalışmasında Prof. Dr. Ayhan Yalçınkaya öncülüğünde Mustafa Dede, Berivan Canpolat, Bese Arslan, Cüneyt Akça, Sibel Yalçın sunumları ile yer aldı.

Eğitim kampına Alevi Bektaşi Federasyonu eski başkanlarından Atilla Erden’in katılımcı olarak söz aldı. Eğitim kampı şube başkanlarının şube kurum dedelerinin, Yönetim kurulu üyelerinin kadınların ve gençlerin katılımıyla gerçekleşti.

Yol ile yolun mahiyeti, Yolun hizmetkarları ( Dedeler, analar, zahirler), Yolda ölüm (Hakk’a yürüme), milliyetçilik, cinsiyetçilik, gençlik, gelenekçilik, kamusal görünürlük, yerel yönetim deneyimleri, siyasal partiler ve hükümetle ilişkiler gibi bir çok konunun enine boyuna konuşulduğu eğitim kampı, Genel Başkan Ercan Geçmez ve Genel Merkez Yönetim kurulu üyelerinin de sunumlarıyla örgüt içi sorunların, kurumsal kimliğin görüşülüp tartışıldığı son gün programı ile son buldu.

PİRHA/İSTANBUL

 

Bunları da beğenebilirsin

Yoruma kapalı.

Web sitemiz, deneyiminizi daha iyi hale getirmek amacıyla çerezler kullanmaktadır. Bu durumda herhangi bir sıkıntı yaşamayacağınızı düşünüyoruz, ancak isterseniz çerezleri devre dışı bırakma seçeneğiniz her zaman mevcuttur. Kabul ediyorum devre dışı bırak