Alevi Haber Ajansi

Ankara Dersimliler Derneği, iki belediye ile ortak etkinlik gerçekleştirecek

PİRHA- Ankara Dersimliler Derneği’nin, Tunceli Belediyesi’nin ve Çankaya Belediyesi’nin sergi, panel ve dinletilerin yer aldığı ortak etkinliği, 12 Mart Cumartesi günü saat 11:00 ile 17:00 arasında Çankaya Belediyesi’ne ait Doğan Taşdelen Çağdaş Sanatlar Merkezi’nde gerçekleşecek.

Ankara Dersimliler Derneği, Tunceli Belediyesi ve Çankaya Belediyesi sergi, panel ve dinletilerin yer aldığı ortak etkinlik gerçekleştirecek.

Çankaya Belediyesi’ne ait Doğan Taşdelen Çağdaş Sanatlar Merkezi’nde gerçekleşecek olan etkinlik 12 Mart Cumartesi günü saat 11:00 ile 17:00 arasında olacak.

Etkinlik kapsamında, Tunceli Belediyesi Vecihi Timuroğlu Kütüphanesi Yusuf Cengiz Sergi Salonu’ndan getirilen yazma eserler, şiar ve yazar mektupları, belgeler ve fotoğraflar sergilenecek.

Ankara Dersimliler Derneği Çiğdem Camkıran ve Tunceli Belediye Başkanı Fatih Mehmet Maçoğlu’nun açılış konuşmalarıyla başlayacak olan etkinlik panellerle devam edecek. Panellerde şair Ahmet Telli, Atilla Aşut, Serpil Güvenç, Çağlar Deniz ve yazar Mesut Özcan konuşacak.

Panellerin ardından sanatçılar Gülseren Kılıç ve Çetin Gül’ün sahneye çıkarak müzik dinletilerini sunacak.

PİRHA/ANKARA

Bunları da beğenebilirsin

Yoruma kapalı.

Web sitemiz, deneyiminizi daha iyi hale getirmek amacıyla çerezler kullanmaktadır. Bu durumda herhangi bir sıkıntı yaşamayacağınızı düşünüyoruz, ancak isterseniz çerezleri devre dışı bırakma seçeneğiniz her zaman mevcuttur. Kabul ediyorum devre dışı bırak