Alevi Haber Ajansi

Gündüz ailesi, Gar Katliamı’nda yaşamını yitiren Korkmaz Tetik’in ailesini ziyaret etti

PİRHA- Umut Gündüz’ün ailesinin yürüttüğü ‘Umut için adalet, herkes için adalet turu’ devam ediyor. Aile, turun 18. gününde Antalya’da yaşayan, Ankara Gar Katliamı’nda yaşamını yitiren Korkmaz Tetik’in ve geçen ay bıçaklanarak öldürülen Sevda Çelemoğlu’nun ailelerini ziyaret etti.

Ankara’da, 15 Temmuz 2020 tarihinde alkollü bir sürücünün çarpıp kaçması sonucu yaşamını yitiren bisiklet sporcusu 19 yaşındaki Umut Gündüz için adalet arayışı sürüyor. Gündüz Ailesi, 1 Ağustos tarihinde ‘Umut için adalet, herkes için adalet turu’ başlattı.

Gündüz ailesi, başlattıkları turun 18. gününde Antalya’da yaşayan 10 Ekim 2015 yılında Ankara Gar Katliamı’nda yaşamını yitiren Korkmaz Tetik’in ailesini ve bu yıl Temmuz ayında İzmir’de bıçaklanarak öldürülen 3 çocuk annesi Sevda Çelemoğlu’nun ailesini ziyaret etti.

Adalet isteyen aileler olarak dayanışma gösterdiklerini belirten Gündüz ailesi; “Herkes için adaletin yerini bulması için acılarımızı paylaşmaya devam ediyoruz. Adaletin tecellisi için birlikte hareket edeceğiz. Yaşamak ve yaşatmak için. Dayanışmayla…” şeklinde konuştu.

PİRHA/ANTALYA

İlgili linkler;

Gündüz ailesi ‘Umut için adalet, herkes için adalet turu’ başlatıyor

Gündüz ailesi, adalet turu kapsamında Şenyaşar ailesini ziyaret etti-VİDEO

 

Gündüz ailesi, 13 yaşındaki hentbolcu Merve Akpınar’ı ziyaret etti-VİDEO

Gündüz ailesinden, Gezi Direnişi’nde katledilen Korkmaz ve Atakan’ın ailelerine ziyaret

 

Bunları da beğenebilirsin

Yoruma kapalı.

Web sitemiz, deneyiminizi daha iyi hale getirmek amacıyla çerezler kullanmaktadır. Bu durumda herhangi bir sıkıntı yaşamayacağınızı düşünüyoruz, ancak isterseniz çerezleri devre dışı bırakma seçeneğiniz her zaman mevcuttur. Kabul ediyorum devre dışı bırak