Alevi Haber Ajansi

Porz Alevi Kültür Merkezi, toplumsal dayanışma için sıcak yemek dağıtacak

PİRHA-Porz Alevi Kültür Merkezi, ”Birbirimizin Hızır’ı olalım” anlayışından hareket ederek evsiz, engelli, yaşlı ve düşük gelirli ailelere Perşembe günleri sıcak yemek dağıtacak.

Koronavirüs salgını 3 milyona yakın insanın ölümüne neden oldu. Salgının insanlığı kuşattığı bu zorluklarla dolu zamanlarda, toplumsal dayanışmayı öne çıkarmak gerekiyor. Ortaya çıkan bu durum, toplumsal dayanışmanın yaygınlaşmasını beraberinde getirdi.

2006 yılından beri Almanya’nın Köln kentinde faaliyet yürüten ve bugüne kadar birçok sosyal sorumluluk projesinin altına imza atan Porz Alevi Kültür Merkezi, bu gelişmeleri göz önünde bulundurarak toplumsal dayanışmayı hayata geçirmek için evsiz, engelli, yaşlı ve düşük gelirli ailelere perşembe günleri sıcak yemek dağıtma kararı aldı.

Yönetim Kurulu’nun aldığı bu karar doğrultusunda, ”Birbirimizin Hızır’ı olalım” anlayışından hareket ederek evsiz, engelli, yaşlı ve düşük gelirli ailelere Perşembe günleri sıcak yemek dağıtılacak. Sıcak yemek dağıtımı 6 Mayıs 2021 tarihinde başlayacak. Bu tarihten itibaren her Perşembe günü, saat 16.00 -18.00 arasında kendi tabak ve kaplarıyla birlikte Porz AKM‘ye gelen ihtiyaç sahibi insanlara sıcak yemek verilecek.

(HABER MERKEZİ)

Bunları da beğenebilirsin

Yoruma kapalı.

Web sitemiz, deneyiminizi daha iyi hale getirmek amacıyla çerezler kullanmaktadır. Bu durumda herhangi bir sıkıntı yaşamayacağınızı düşünüyoruz, ancak isterseniz çerezleri devre dışı bırakma seçeneğiniz her zaman mevcuttur. Kabul ediyorum devre dışı bırak