Alevi Haber Ajansi

5 gündür haber alınamıyor: Gökhan Güneş nerede?

İstanbul’da 20 Ocak günü işyerinin önünden kaçırılan ve bir daha kendisinden haber alınamayan Gökhan Güneş’in akıbeti halen bilinmiyor.

Gökhan Güneş, 20 Ocak Çarşamba günü öğle saatlerinde İstanbul Başakşehir’deki işyerinin yakınındaki otobüs durağında kimliği belirsiz kişiler tarafından kaçırıldı. Sosyalist bir işçi olan 23 yaşındaki Güneş’ten beş gündür haber alınamıyor.

Kaçırılma anına ait kamera görüntüleri olmasına rağmen yetkililer tarafından herhangi bir açıklama yapılmaması ise endişeleri artıyor.

NE OLUYOR?

Gökhan Güneş’ten haber alınamaması üzerine ailesi, ilk olarak İkitelli’deki Şehit Zeki Kaya Polis Karakolu’na giderek başvurdu. Ancak polisler aile ile ilgilenmedi.

Bunun üzerine aile, 21 Ocak’ta savcılığa başvurdu. Kamera görüntülerinin incelenmesini ve çocuklarının bulunmasını istedi. Fakat savcılık da herhangi bir adım atmadı.

Girişimleri sonuçsuz kalan aile, daha sonra kendi imkanlarıyla Gökhan Güneş’in akıbetini öğrenmeye çalıştı.

İETT kamera kayıtlarında yapılan incelemede, Güneş’in 79 FY hattına bindiği tespit edildi. Otobüsün içindeki kamera görüntüleri Gökhan Güneş’in, Başakşehir’deki işyerinin önünde indiğini gösteriyordu.

Gökhan’ın çalıştığı inşaat firmasının kamera görüntüleri de incelendiğinde, kaçırıldığı kesinleşmiş oldu.

(HABER MERKEZİ)

Bunları da beğenebilirsin

Yoruma kapalı.

Web sitemiz, deneyiminizi daha iyi hale getirmek amacıyla çerezler kullanmaktadır. Bu durumda herhangi bir sıkıntı yaşamayacağınızı düşünüyoruz, ancak isterseniz çerezleri devre dışı bırakma seçeneğiniz her zaman mevcuttur. Kabul ediyorum devre dışı bırak