Alevi Haber Ajansi

Çukurova Kitap Fuarı açıldı

PİRHA- Adana, Çukurova 13. Kitap Fuarı, açıldı. 12 Ocak tarihine kadar açık kalacak fuarda onlarca yazar okuyucusuyla buluşacak.

TÜYAP Adana Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi’nde bugün açılan Çukurova 13. Kitap Fuarı, 300 yayınevi ve sivil toplum kuruluşunun katılımıyla hazırlandı.

Çukurova Kitap Fuarı’nda panel, söyleşi, atölye çalışmaları ve çocuk etkinliklerinden oluşan 70 kültür etkinliği ve imza günleri düzenlenecek.

Çukurova Kitap Fuarı’nın konukları arasında Gülten Dayıoğlu, Hasan Ali Toptaş, Ercan Kesal, Feyza Hepçilingirler, Arif Keskiner, Ayşe Kulin, Ahmet Ümit, Canan Tan, Altan Öymen, İpek Ongun gibi yazar, şair ve bilim insanı bulunuyor.Girişin ücretsiz olduğu Çukurova Kitap Fuarı, her gün 10.00-20.00 saatleri arasında ziyaret edilebilir.

PİRHA/ADANA

Bunları da beğenebilirsin

Yoruma kapalı.

Web sitemiz, deneyiminizi daha iyi hale getirmek amacıyla çerezler kullanmaktadır. Bu durumda herhangi bir sıkıntı yaşamayacağınızı düşünüyoruz, ancak isterseniz çerezleri devre dışı bırakma seçeneğiniz her zaman mevcuttur. Kabul ediyorum devre dışı bırak