Alevi Haber Ajansi

İyi Parti’de üst düzey 3 istifa

İYİ Parti kurucu üyeleri Yusuf Halaçoğlu, Özcan Yeniçeri ve Nevzat Bor, görevlerinden ve partilerinden istifa etti.

İYİ Parti kurucu üyeleri Yusuf Halaçoğlu, Özcan Yeniçeri ve Nevzat Bor, görevlerinden ve partilerinden istifa etti.

Üç isim adına basın açıklaması yapan Halaçoğlu, istifa öncesi Genel Başkan Meral Akşener’le görüşmediklerini ve kendisine bir kırgınlıkları olmadığını söyledi.

Halaçoğlu, “MHP veya başka bir partiye geçecek misiniz” sorusuna da “Hiçbir partiye gitmemiz, dönmemiz söz konusu değil” yanıtını verdi.

HALAÇOĞLU, MİLLETVEKİLİ LİSTESİNDE YER BULAMADI

İYİ Parti kurucuları arasında yer alan Yusuf Halaçoğlu, milletvekili aday listelerine girememişti. İzmir veya Ankara’dan aday olmak istediğini açıklayan Halaçoğlu’yu, İYİ Parti yönetimi Kayseri’den aday göstermişti.

Halaçoğlu kırgınlığını “İYİ Parti için bu kadar mücadele etmiş bir adama, bir yer bulamadılar. Aday yapılmamama çok tepki var. Milletvekili olmam önemli değil ama yapılan uygulamaya kırgınım” diye ifade etmişti.

Halaçoğlu, seçimin ardından Meral Akşener’e “Cumhurbaşkanı olacağım diye çıkıp yüzde 7 oy aldınız. Bu başarı mı?” eleştirisinde bulunmuştu.

ÖZCAN YENİÇERİ GENEL MERKEZ YÖNETİMİNE ALINMAMIŞTI

Eski MHP Milletvekili Özcan Yeniçeri ise genel merkez yönetimine alınmadığı günden bu yana “İstifası için gün sayan” isimlerden biri olarak konuşuluyordu.

ÜMİT ÖZDAĞ’A YAKIN İSİMLER

Yeniçeri ve Nevzat Bor aynı zamanda İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Ümit Özdağ’a da yakınlığıyla biliniyor. (HABER MERKEZİ)

Bunları da beğenebilirsin

Yoruma kapalı.

Web sitemiz, deneyiminizi daha iyi hale getirmek amacıyla çerezler kullanmaktadır. Bu durumda herhangi bir sıkıntı yaşamayacağınızı düşünüyoruz, ancak isterseniz çerezleri devre dışı bırakma seçeneğiniz her zaman mevcuttur. Kabul ediyorum devre dışı bırak