Alevi Haber Ajansi

Baraj gölüne giren 13 yaşındaki çocuk boğuldu!

PİRHA – Malatya’nın Kale ilçesindeki Karakaya Baraj Gölü’ne giren Muhammed Mustafa Kiraz (13) boğularak yaşamını yitirdi.

Muhammed Mustafa Kiraz, Kale ilçesindeki Karakaya Baraj Gölü’ne serinlemek için arkadaşı ile girdi. Kiraz’ın boğulduğunu fark eden arkadaşı, çevredekilere haber verdi

Bölgeye UMKE, Jandarma ve Malatya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı’na ait arama kurtarma ekipleri sevk edildi. Ekipler, yaptıkları çalışma sonucunda sağ olarak kurtarılan Muhammed Mustafa Kiraz’ı, Kale Devlet Hastanesi’ne kaldırdı. Hastanenin yoğun bakım ünitesinde tedaviye alınan Muhammed Mustafa, doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Kiraz’ın cansız bedeni otopsi yapılmak üzere Malatya Adli Tıp Morgu’na kaldırılırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

PİRHA/MALATYA

Bunları da beğenebilirsin

Yoruma kapalı.

Web sitemiz, deneyiminizi daha iyi hale getirmek amacıyla çerezler kullanmaktadır. Bu durumda herhangi bir sıkıntı yaşamayacağınızı düşünüyoruz, ancak isterseniz çerezleri devre dışı bırakma seçeneğiniz her zaman mevcuttur. Kabul ediyorum devre dışı bırak