Alevi Haber Ajansi

HDP İstanbul Milletvekili Ali Kenanoğlu’nun annesi Peruza Ana Hakk’a yürüdü

PİRHA-HDP İstanbul Milletvekili Ali Kenanoğlu’nun annesi Peruza Kenanoğlu Hakk’a yürüdü. 28 Kasım Pazartesi günü İstanbul’dan Tokat’a uğurlanacak olan Peruza Kenanoğlu, salı günü Almus’un Hubyar Köyü’nde toprağa sırlanacak.

Halkların Demokratik Partisi (HDP) İstanbul Milletvekili Ali Kenanoğlu‘nun annesi Peruza Kenanoğlu Hakk’a yürüdü. Peruza Kenanoğlu 28 Kasım Pazartesi günü İstanbul Yenidoğan Cemevi’nden Tokat’a uğurlanacak, salı günü ise Almus’un Hubyar Köyü’nde toprağa sırlanacak.

Ali Kenanoğlu sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada “Her yolun, her yolculuğun bir sonu var… Annem ‘Peruza Ana’ aramızdan göçtü. Ailemizin ve Annemin sevgili Can taliplerinin başı sağolsun. Mekanı ecdadımız Hubyar Sultan’ın Gönül Ana’nın yanı olsun. Annem 28 Kasım Pazartesi Saat 14:00 – 16:00 arası Yenidoğan Cemevi’nden yapılacak uğurlamayla Tokat Almus Hubyar Köyü’ne yolcu edilecek ve salı günü köyde toprağa sırlanacaktır” ifadelerini kullandı.

PİRHA / İSTANBUL

Bunları da beğenebilirsin

Yoruma kapalı.

Web sitemiz, deneyiminizi daha iyi hale getirmek amacıyla çerezler kullanmaktadır. Bu durumda herhangi bir sıkıntı yaşamayacağınızı düşünüyoruz, ancak isterseniz çerezleri devre dışı bırakma seçeneğiniz her zaman mevcuttur. Kabul ediyorum devre dışı bırak