Alevi Haber Ajansi

İstanbul Beylikdüzü’nde bir kadın katledildi

Beylikdüzü’nde Semra Yılmaz adlı kadın, evli olduğu Aslan Yılmaz tarafından ateşli silahla katledildi. Adıyaman’da ise  boşanmak istediği eşi Mesut E. tarafından ateşli silahla vurulan Ayten E. adlı kadın ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. 

İstanbul Beylikdüzü Kavaklı Mahallesi’nde Aslan Yılmaz adlı erkek evli olduğu Semra Yılmaz’ı ateşli silahla katletti. Semra Yılmaz olay yerinde hayatını kaybederken, Aslan Yılmaz da evin içinde beklemeye başladı. Olay yerine gelen polis, Aslan Yılmaz’ı gözaltına alarak, karakola götürdü.

Bu arada Adıyaman’da da boşanmak istediği eşi Mesut E. tarafından ateşli silahla vurulan Ayten E. adlı kadın ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. Tedaviye alınan Ayten E.’nin sağlık durumunun kritik olduğu belirtildi. Kaçan Mesut E.’nin yakalanması için çalışmalar sürüyor.

(HABER MERKEZİ)

 

Bunları da beğenebilirsin

Yoruma kapalı.

Web sitemiz, deneyiminizi daha iyi hale getirmek amacıyla çerezler kullanmaktadır. Bu durumda herhangi bir sıkıntı yaşamayacağınızı düşünüyoruz, ancak isterseniz çerezleri devre dışı bırakma seçeneğiniz her zaman mevcuttur. Kabul ediyorum devre dışı bırak