Alevi Haber Ajansi

CHP’li Alban’dan Cumhurbaşkanı’na: Yazlık sarayın kapılarını sağlıkçılara açın-VİDEO

PİRHA – CHP Muğla Milletvekili Mürsel Alban, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a seslenerek, Marmaris’te bulunan ve Cumhurbaşkanlığı’na ait olan yazlık sarayın kapılarının sağlıkçılara açılmasını ve sağlıkçıların kullanmasını istedi.

TBMM Bayındırlık, İmar, Ulaştırma ve Turizm Komisyonu Üyesi, Muğla Milletvekili CHP’li Mürsel Alban, koronavüs salgını dolayısıyla Cumhurbaşkanı Erdoğan’a bir çağrıda bulundu.

Alban Erdoğan’a, “Kendi canlarını yok sayarak mücadele eden sağlık emekçilerine Marmaris’teki yazlık sarayın kapılarını açın. Bu yazlık sarayı yurt genelindeki sağlık emekçileri ve ailelerinin kullanımına tahsis edin. Asıl fedakarlık bu olacaktır” dedi.

“SAĞLIK EMEKÇİLERİ BÜYÜK MÜCADELE VERİYOR”

Tüm yurtta olduğu gibi Muğla’da da sağlık emekçilerin büyük bir mücadele verdiğini belirten Alban “Muğla’da koronavirüsün yayıldığı bu dönemde sağlık emekçilerimiz çok büyük mücadele veriyor. Kendilerine bu hastalığın bulaşması endişesini taşıyarak evlerine çocuklarına kavuşamaz durumdalar. Milli dayanışma kampanyasını başlatan Cumhurbaşkanımız 7 maaşı vererek bu kampanyayı başlattığını tüm kamuoyuna duyurmuştu. Ben de Muğla’dan Cumhurbaşkanına sesleniyorum. Bu kampanyanın anlam kazanmasını, daha güçlenmesini istiyorsanız, evlerine gidemeyen çocuklarına kavuşamayan sağlık emekçilerine Marmaris’te bulunan otluk koyundaki yazlık sarayının kapılarını açın, sağlık emekçilerine bağışlayın” diye konuştu.

(HABER MERKEZİ)

 

 

 

Bunları da beğenebilirsin

Yoruma kapalı.

Web sitemiz, deneyiminizi daha iyi hale getirmek amacıyla çerezler kullanmaktadır. Bu durumda herhangi bir sıkıntı yaşamayacağınızı düşünüyoruz, ancak isterseniz çerezleri devre dışı bırakma seçeneğiniz her zaman mevcuttur. Kabul ediyorum devre dışı bırak