Alevi Haber Ajansi

Kuzey Kıbrıs’ta Koronavirüs alarmı

PİRHA – Kuzey Kıbrıs’ta Koronavirüs tespit edilmesi sonrasında hükümet olağanüstü hal ilan etti. Tüm kamu kurumlarına Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı imzalı yazılı emir gönderildi. Gönderilen yazıda, “Koronavirüse karşı tüm kamu kurum personeli vatandaşların sağlığını korumakla yükümlüdür. Dikkatli ve hijyenik olun” denildi.

Koronavirüs alarmı verilen Kuzey Kıbrıs’ta Almanya’dan gelen turist kafilesinde tespit edilen virüs sonrasında hükümet alarm verdi.

65 Yaşındaki Alman turistte tespit edilen virüs ile ilgili hükümet yarın olağanüstü toplanacak. Ülke genelinde tüm ilk ve orta dereceli okullar da tatil edildi. Sağlık Bakanı’na özel yetki veren Cumhurbaşkanı Akıncı, önlem alınması ve virüsün yayılmaması için çalışmaların devam edeceğini belirtti.

(HABER MERKEZİ)

Bunları da beğenebilirsin

Yoruma kapalı.

Web sitemiz, deneyiminizi daha iyi hale getirmek amacıyla çerezler kullanmaktadır. Bu durumda herhangi bir sıkıntı yaşamayacağınızı düşünüyoruz, ancak isterseniz çerezleri devre dışı bırakma seçeneğiniz her zaman mevcuttur. Kabul ediyorum devre dışı bırak