Alevi Haber Ajansi

AKP’li Altındağ Belediyesi’nin Hayvan Barınağı çevresinde köpekler çukurlara gömülmüş

PİRHA- AKP’li Altındağ Belediyesi’ne ait hayvan barınağının çevresinde çok sayıda köpek, çukurlara elleri bağlanmış şekilde gömülü halde bulundu.

AKP’nin Meclis’e sunduğu ve geçtiğimiz günlerde yürürlüğe giren sokak hayvanlarının öldürülmesinin önünü açan tasarının ardından farklı kentlerden hayvan katliamı görüntüleri gelmeye devam ediyor.

Niğde Belediyesi’nin öldürülen hayvanlar için “kanuna ve vicdana uygun” açıklaması yaptığı görüntülerin ardından Ankara’nın Altındağ ilçesinde de hayvanların öldürülüp gömüldüğü yeni görüntüler ortaya çıktı.

KÖPEKLER ELLERİ BAĞLANMIŞ ŞEKİLDE GÖMÜLMÜŞ!

Köpeklerin şiddet uygulanarak toplandığına ilişkin ihbar alan hayvan hakları savunucuları AKP’li Altındağ Belediyesi’ne ait barınağa gittiğinde, barınağa ait birkaç kilometre ilerideki arazide açılmış çukurların içinde öldürülmüş köpeklerle karşılaştı. Eski ve yeni yapılmış çok sayıda çukurun olduğu bölgede, köpekler elleri bağlanmış bir şekilde gömülü bulundu.

VETERİNER İŞLERİ MÜDÜRÜ KARAKOLA GÖTÜRÜLDÜ

Alınan bilgiye göre; Altındağ Belediyesi Veteriner İşleri Müdürünün ifadesi alınmak üzere karakola götürüldüğü öğrenilirken, Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin sosyal medya hesabından “Altındağ Belediyesi’ne bağlı olan barınakta yaşanan olay, Ankara Büyükşehir Belediyesinin sorumluluk alanında değildir” açıklaması yapıldı. Belediyenin açıklamasında, “Barınağın Ankara Büyükşehir Belediyesine ait olmadığını ve yaşanan bu katliamın takipçisi olacağımızı kamuoyuna önemle duyururuz” ifadelerine yer verildi.

(HABER MERKEZİ)

Bunları da beğenebilirsin

Yoruma kapalı.

Web sitemiz, deneyiminizi daha iyi hale getirmek amacıyla çerezler kullanmaktadır. Bu durumda herhangi bir sıkıntı yaşamayacağınızı düşünüyoruz, ancak isterseniz çerezleri devre dışı bırakma seçeneğiniz her zaman mevcuttur. Kabul ediyorum devre dışı bırak