Alevi Haber Ajansi

AVF’nin, ‘3. Uluslararası Alevilik ve Bektaşilik Çalışmaları Bilim Ödülleri’ yarışmasına başvurular başladı

PİRHA – Alevi Vakıfları Federasyonu’nun düzenlediği “3. Uluslararası Alevilik ve Bektaşilik Çalışmaları Bilim Ödülleri” yarışmasına başvurular başladı. Yarışmaya başvurular 30 Ekim’e kadar yapılabilecek.

Alevi Vakıfları Federasyonu, “Uluslararası Alevilik ve Bektaşilik Çalışmaları Bilim Ödülleri” yarışmasının üçüncüsünü gerçekleştirecek. Yarışmaya Alevi ve Bektaşi inanç ve kültürüne yönelik gerek ulusal gerekse uluslararası boyutta bilimsel çalışmalar yapan araştırmacılar katılabilecek.

Doktora tezi, Yüksek Lisans tezi ve Makale olmak üzere 3 kategoride başvuruların alınacağı belirtilen yarışmanın detaylarına dair ise şunlar paylaşıldı:

“2022-2023-2024 yılları arasında yayınlanmış olan Alevi ve Bektaşi inanç ve kültürüne ait doktora tezleri, yüksek lisans tezleri ve Hakemli dergilerde yayınlanmış makaleler ön değerlendirme kurulu tarafından değerlendirilecektir. Yarışma son başvuru tarihi: 30 Ekim 2024”

Geçen sene ödüller, Atatürk Kültür Merkezi(AKM)’de yapılan ödül töreni ile sahiplerine verilmişti.

PİRHA/İSTANBUL

Bunları da beğenebilirsin

Yoruma kapalı.

Web sitemiz, deneyiminizi daha iyi hale getirmek amacıyla çerezler kullanmaktadır. Bu durumda herhangi bir sıkıntı yaşamayacağınızı düşünüyoruz, ancak isterseniz çerezleri devre dışı bırakma seçeneğiniz her zaman mevcuttur. Kabul ediyorum devre dışı bırak