Alevi Haber Ajansi

AABK Eşit Başkanı Mat’tan çağrı: 9 Mayıs’a kadar oyları mutlaka kullanmalıyız-VİDEO

PİRHA- AABK Eşit Başkanı Hüseyin Mat, sandıklara giderek oy kullanma çağrısı yaptı. Mat, “Herkesin zaman kaybetmeden, sandığa gitmesi gerekiyor. Kullandığınız oylarla bu iktidarı tarihin karanlık çöpüne atma şansına sahip olacağız” dedi.

Avrupa Alevi Birlikleri Konfederasyonu (AABK) Eşit Başkanı Hüseyin Mat, Cumhurbaşkanı ve Milletvekili Genel Seçimi’nin Avrupa’da 9 Mayıs Salı günü sona ereceğini hatırlatarak, yurt dışındaki seçmenleri oy kullanmaya davet etti. Mat, kullanılacak oylarla iktidarın tarih çöplüğüne gönderilebileceğini, ifade etti.

“HERKESE BÜYÜK SORUMLULUK DÜŞÜYOR”

Bir oyun çok şeyi değiştireceğine değinen Mat, herkese büyük sorumluluk düştüğünü ifade ederek şunları söyledi:

“Oy kullanma zamanı 9 Mayıs’ta bitecek. Herkesin zaman kaybetmeden sandık başına gidip demokratik hakkını kullanması gerekiyor. Bu iktidardan hep birlikte kurulmak zorundayız. 20 küsur yıldır ülkemize yaşattıklarına hep beraber şahit olduk. Bir daha kazanırlarsa neler yapabileceğini görebiliyoruz. Baskıyla, totaliter yönetimle ülkeyi yönetmek isteyen iktidardan kurtulmak için hepimize çok büyük görev ve sorumluluklar düşüyor. Evlerimizde oturup kızmakla, itiraz etmekle bu iktidar devrilmeyecek. Ancak kullandığınız oylar bu iktidarı tarihin karanlık çöpüne atma şansına sahip olacağız. 9 Mayıs’a kadar oyları mutlaka kullanmalıyız, bir oyun çok şeyi değiştireceğini bilerek hareket emeliyiz. Alevileri, Kürtleri, ezilen mazlum halkları savunmak adına bu iktidarı tarihin kirli sepetine atalım.”

PİRHA/İSTANBUL

Bunları da beğenebilirsin

Yoruma kapalı.

Web sitemiz, deneyiminizi daha iyi hale getirmek amacıyla çerezler kullanmaktadır. Bu durumda herhangi bir sıkıntı yaşamayacağınızı düşünüyoruz, ancak isterseniz çerezleri devre dışı bırakma seçeneğiniz her zaman mevcuttur. Kabul ediyorum devre dışı bırak