Alevi Haber Ajansi

Maden katliamı soruşturmasında 50 kişinin ifadesine başvuruldu

Amasra’da 41 işçinin öldüğü maden katliamı soruşturmasında kurum yöneticileri ile madenciler olmak üzere 50’yi aşkın personelin ifadesine başvuruldu. Bartın Baro Başkanı, bilirkişi heyetinin kapsamlı bir rapor hazırlayacağını söyledi.

Bartın’ın Amasra ilçesinde 41 işçinin öldüğü maden katliamına yönelik soruşturmada görevlendirilen altı savcının şu ana kadar kurum yöneticileri ile madenciler olmak üzere 50’yi aşkın personelin ifadesine başvurduğu belirtildi.

Maden sahasında, oluşturulan yedi kişilik bilirkişi heyeti ile incelemelere katılan Bartın Baro Başkanı Ferhat Parlatır, hazırlanacak ön rapor ile olay anı ve sonrasındaki maden işçilerinin görüşleriyle birlikte, kusurlu kişilerin şüpheli olarak ifadelerinin yakın bir zamanda alınabileceğini düşündüğünü kaydetti.

(HABER MERKEZİ)

Bunları da beğenebilirsin

Yoruma kapalı.

Web sitemiz, deneyiminizi daha iyi hale getirmek amacıyla çerezler kullanmaktadır. Bu durumda herhangi bir sıkıntı yaşamayacağınızı düşünüyoruz, ancak isterseniz çerezleri devre dışı bırakma seçeneğiniz her zaman mevcuttur. Kabul ediyorum devre dışı bırak