Alevi Haber Ajansi

Peri’de ortak emekle ekimi yapılan nohutların hasadı yapıldı-VİDEO

PİRHA-Görevden alınan ve yerine kayyım atanan Peri Belediyesi Eş Başkanı Orhan Çelebi öncülüğünde Peri’de bulunan Elmalık Tarımsal Kalkınma Kooperatifi bünyesinde ortak emekle ekimi yapılan nohutların hasadı yapıldı. 

Görevden alınarak yerine kayyım atanan Peri Belediyesi Eş Başkanı Orhan Çelebi öncülüğünde Elmalık Tarımsal Kalkınma Kooperatifi bünyesinde ortak emekle ekimi yapılan nohutların hasadı yapıldı.

“BİZ HER ŞEYE RAĞMEN ÜRETMEYE DEVAM EDECEĞİZ”

Çelebi, Nohut hasadına yönelik şunları söyledi:

“Ortak emekle ekimini gerçekleştirdiğimiz ve kooperatifimiz olan Elmalık Tarımsal Kooperatifimiz için ektiğimiz nohutların bugün hasadını yaptık. Ortak emekle ektik, ortak emekle de bugün hasadını gerçekleştirdik. Çiftçilerimizin bu sene yaşadığı sorunları biliyoruz. Özellikle havanın kurak geçmesi verimi olabildiğince düşürdü ama biz her şeye rağmen üretmeye devam edeceğiz” dedi.

PİRHA/DERSİM

Bunları da beğenebilirsin

Yoruma kapalı.

Web sitemiz, deneyiminizi daha iyi hale getirmek amacıyla çerezler kullanmaktadır. Bu durumda herhangi bir sıkıntı yaşamayacağınızı düşünüyoruz, ancak isterseniz çerezleri devre dışı bırakma seçeneğiniz her zaman mevcuttur. Kabul ediyorum devre dışı bırak