Alevi Haber Ajansi

Depremde yaşamını yitirenler için anma-VİDEO

PİRHA- İzmir Barosu’nun çağrısı ile bir araya gelen siyasi parti, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve yurttaşlar depreminde yaşamını yitirenlerin anısına Rıza Bey Apartmanı’nın bulunduğu alana karanfiller bıraktı.

Haberin videosu;

İzmir Barosu’nun çağrısıyla 6.9 şiddetinde meydana gelen depremde yaşamını yitiren 114 yurttaş için Bayraklı ilçesinde yıkılan ve 34 yurttaşın hayatını kaybettiği Rıza Bey Apartmanı’nın önünde anma gerçekleştirildi.

Anmaya apartmanda hayatını kaybedenlerin yakınlarının yanı sıra gelen siyasi parti, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve onlarca yurttaş katıldı.

Apartmanın önündeki bariyerlerin üzerine karanfiller bırakan yurttaşlar, bariyerlerin üzerine de yaktıkları mumları bıraktı. Apartmanda hayatını kaybedenlerin yakınları duygusal anlar yaşarken, ayakta durmakta zorlandıkları görüldü.

PİRHA/İZMİR

Bunları da beğenebilirsin

Yoruma kapalı.

Web sitemiz, deneyiminizi daha iyi hale getirmek amacıyla çerezler kullanmaktadır. Bu durumda herhangi bir sıkıntı yaşamayacağınızı düşünüyoruz, ancak isterseniz çerezleri devre dışı bırakma seçeneğiniz her zaman mevcuttur. Kabul ediyorum devre dışı bırak