Alevi Haber Ajansi

Alibeyköy Cemevi’nde 12-13 Mayıs’ta ‘Bahar Şenliği’ var

PİRHA – İstanbul’da Eyüp Alibeyköy’de Pir Sultan Abdal Kültür Derneği Alibeyköy Cemevi, 12-13 Mayıs’ta 2 gün sürecek bir “Bahar Şenliği” düzenleyecek. Şenlikte söyleşiler, paneller ve müzik dinletisi olacak.  

Alibeyköy Dersimliler Derneği, Cumhuriyet Halk Partisi, Çağdaş Erzurum Dernekleri Federasyonu, Devrimci Hareket, Eğitim Sen, Emek Partisi, Erzurum Kazancı Köyü Derneği, Erzurum Sıldız Köyü Derneği, Erzurum Tanır Köyü Derneği, Erzurum Çatkale Derneği, Ezilenlerin Sosyalist Partisi, Halkların Demokratik Partisi, Kaldıraç, Karadolap Spor Kulübü, Parseller Spor Kulübü, Sivas Banaz Köyü Derneği, Sivas Yağbasan Köyü Derneği, Toplumsal Özgürlük Partisi Girişimi, Varto İçmeler Köyü Derneğinin katılımcısı olduğu şenlikte çok sayıda söyleşi ve panel düzenlenecek. Ayrıca mahalleliler çeşitli konularda stand ve atölyeler açabilecekler.

İki gün sürecek Bahar Şenliği’nde ilk gün saat 15.00’te ‘Türkiye’de kadın olmak‘ söyleyişiyle başlayacak. Ardından saat 16.00’da ‘En güzel şarkı kitap’ söyleşisi olacak. Şölen, şiir ve müzik dinletisi ile devam edecek.

İkinci gün ise, saat 14.00’te çocuk oyunu, saat 15.00’te 68’in 50. yılı söyleşisi, saat 16.00’da Anneler Günü, saat 17.00’de de sol ve 24 Haziran seçimi paneli yapılacak. Ardından müzik dinletisi olacak.

Siyasi partilerin, gazetelerin ve yayın evlerinin de stand açacağı Bahar Şenliği ücretsiz olup akşam saatlerinde de konserlerle devam edecek.

Bunları da beğenebilirsin

Yoruma kapalı.

Web sitemiz, deneyiminizi daha iyi hale getirmek amacıyla çerezler kullanmaktadır. Bu durumda herhangi bir sıkıntı yaşamayacağınızı düşünüyoruz, ancak isterseniz çerezleri devre dışı bırakma seçeneğiniz her zaman mevcuttur. Kabul ediyorum devre dışı bırak