Alevi Haber Ajansi

Maltepe Meydanı’nda halk toplandı

PIRHA- Adalet Yürüyüşü’nün akşam saat 18.00’de yapılacak final mitingi için İstanbul Maltepe’de hazırlıklar tüm hızıyla sürüyor. Final mitingi için basın da alanda yerini almış durumda. 

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun başlattığı Adalet Yürüyüşü’nün finali bugün İstanbul/Maltepe’de. Final mitingi için hazırlıklar tüm hızıyla sürerken PİRHA’nın da içinde olduğu basın alanda yerini aldı.

Henüz erken saatler olmasına ve sıcak havaya rağmen alanın etrafında halk yoğunlaşmaya başladı. Etrafımızdaki insanlara bugünki mitinge ne kadar bir katılım beklediklerini sorduğumuzda aldığımız cevap milyonlar oluyor.

Sabahın erken saatlerinde alanda yerimizi almak için Maltepe caddelerinde yürürken Türkiye’nin çeşitli illerinden araçlarla gelen çok sayıda kabalık gruplarla karşılaştık. Yoğunlaşan kitlenin üzerlerindeki tişörtler, bayraklar ve dövizler yoğunluklu olarak ‘Adalet istiyoruz’ yazısını barındırıyor. Ayrıca Atatürk resimleri, Türk bayrağı taşıyan insanlar da var.

Bunları da beğenebilirsin

Yoruma kapalı.

Web sitemiz, deneyiminizi daha iyi hale getirmek amacıyla çerezler kullanmaktadır. Bu durumda herhangi bir sıkıntı yaşamayacağınızı düşünüyoruz, ancak isterseniz çerezleri devre dışı bırakma seçeneğiniz her zaman mevcuttur. Kabul ediyorum devre dışı bırak