Alevi Haber Ajansi

YENİLENDİ/Yolcu otobüsü devrildi: 7 ölü, 33 yaralı

PİRHA-Aksaray’da 7 kişinin hayatını kaybettiği, ikisi ağır 33 kişinin de yaralandığı otobüs kazasıyla ilgili görüntüleri, Bakan Ali Yerlikaya sosyal medya hesabından paylaştı.

Aksaray-Ankara kara yolu Acıpınar mevkiinde Nurhan Hazer yönetimindeki 45 HB 0560 plakalı tur otobüsü henüz belirlenemeyen nedenle devrildi.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sabah saatlerinde Aksaray‘da meydana gelen tur otobüsü kazasıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Ölü sayısının 7, yaralı sayısının ise 33 olduğu bilgisini aktaran Yerlikaya kaza anına ait görüntüleri de paylaştı.

YARALILARDAN İKİSİNİN DURUMU AĞIR

Bakan Yerlikaya sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, şunları kaydetti:

“Aksaray Merkez ilçe E-90 karayolu üzerinde, Balıkesir’den Kapadokya bölgesine seyir halinde bulunan ve içerisinde 2 şoför, 1 rehber ve 41 yolcunun bulunduğu tur otobüsü yoldan çıkarak devrilmiştir.
Kazada maalesef 7 vatandaşımız hayatını kaybetmiş, 2 vatandaşımız ağır olmak üzere 33vatandaşımız da yaralanmıştır. Vefat eden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum.”

(HABER MERKEZİ)

 

Bunları da beğenebilirsin

Yoruma kapalı.

Web sitemiz, deneyiminizi daha iyi hale getirmek amacıyla çerezler kullanmaktadır. Bu durumda herhangi bir sıkıntı yaşamayacağınızı düşünüyoruz, ancak isterseniz çerezleri devre dışı bırakma seçeneğiniz her zaman mevcuttur. Kabul ediyorum devre dışı bırak