Alevi Haber Ajansi

Almanya Alevi Gençler Birliği, 30. yılını gençlik festivaliyle kutlayacak

PİRHA- Almanya Alevi Gençler Birliği, (BDAJ) 30. yılını gençlik festivaliyle kutlamaya hazırlanıyor.

Almanya Alevi Gençler Birliği (BDAJ), 30. yılını 23 Kasım’da gerçekleştireceği festival ile kutlamayacak. Köln kentinde, Ezgicenter’da gerçekleşecek olan festivalde farklı müzik türlerinden çok sayıda sanatçı sahne alacak ve performanslarını sergileyecek. İnteraktif stantların da gezilebileceği festivale Almanya’da bulunan Alevi gençlerin katılması çağrısında bulunuldu.

KATILIM ÇAĞRISI

Almanya Alevi Gençler Birliği’nin sanal medya hesabından yapılan açıklamada, “Amacımız, insanları bir araya getirmek ve sizlere unutulmaz bir deneyim sunmak. Çünkü kendimizi kutlama zamanımız geldi. #MISSION30 ile aynı zamanda, Almanya’daki Alevi gençliğinin nasıl büyüdüğünü ve son otuz yılda hangi engelleri aştığını göstermek istiyoruz. Nesiller boyunca gençler, yolumuz ve “Alevi Olmak” için özveriyle çalıştılar. Genç Alevilere kimliklerini bulma konusunda verilen destek ve önemli toplumsal meselelerle ilgili yapılan çalışmalar sayesinde, bugün Aleviler Almanya’da vazgeçilmez bir toplumsal grup haline gelmiştir. Bu bizim için, çalışmalarımız ve toplumumuzda tanınma açısından büyük bir önem taşımaktadır. O halde bir araya gelelim. Alevi gençliğinin dinamizmini birlikte yansıtalım. Köln’de buluşalım ve kendimizi kutlayalım” denildi.

PİRHA/ALMANYA

Bunları da beğenebilirsin

Yoruma kapalı.

Web sitemiz, deneyiminizi daha iyi hale getirmek amacıyla çerezler kullanmaktadır. Bu durumda herhangi bir sıkıntı yaşamayacağınızı düşünüyoruz, ancak isterseniz çerezleri devre dışı bırakma seçeneğiniz her zaman mevcuttur. Kabul ediyorum devre dışı bırak