Alevi Haber Ajansi

Ovacık’ta korkutan yangın -VİDEO

PİRHA- Dersim’in Ovacık ilçesi Kızık köyü mevkiindeki söğütlük alanda yangın çıktı. İtfaiye ve jandarma ekiplerinin müdahale ettiği yangın saatler sonra kontrol altına alınabildi.

Dersim’in Ovacık ilçesi Kızık köyü mevkiindeki bük alanında yangın çıktı. Kızık köyü ile Yeşilyazı (Zeranik) arasındaki tarlaların ve söğüt ağaçlarının yoğun bulunduğu bükte başlayan yangın saatlerce sürdü. Akşam saatlerinde başlayan ve etrafta korku yaratan yangın itfaiye ve jandarma ekiplerinin müdahalesiyle kontrol altına alındı.

Yangınla ve ne kadar alanın yandığıyla ilgili ilgili henüz detaylı bilgi alınamazken, yangına yaz aylarında sayıları artan piknikçilerin sebep olduğu görüşü ağırlık kazanıyor. Görüşlerine başvurduğumuz bir kişi ise bir köylünün tarlasındaki molozları ve çalı-çırpıyı yakarken ateşin kontrolden çıktığını ve yayılarak yangına dönüştüğünü belirtti.

PİRHA/DERSİM

Yoruma kapalı.

Web sitemiz, deneyiminizi daha iyi hale getirmek amacıyla çerezler kullanmaktadır. Bu durumda herhangi bir sıkıntı yaşamayacağınızı düşünüyoruz, ancak isterseniz çerezleri devre dışı bırakma seçeneğiniz her zaman mevcuttur. Kabul ediyorum devre dışı bırak