Alevi Haber Ajansi

Kütahya’da 4.9 büyüklüğünde deprem

Merkez üssü Altıntaş ilçesi olan Kütahya’da 4.9 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Kandilli Rasathanesi, saat 14.04’te merkez üssü Kütahya’nın Altıntaş ilçesi olan 4.9 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini duyurdu. AFAD ise depremin 5.00 büyüklüğünde olduğunu açıkladı.

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının (AFAD) internet sitesinde yer alan bilgiye göre, deprem, saat 14.04’te ve 7,16 kilometre derinlikte gerçekleşti. AFAD yaptığı açıklamada, “Geçmiş olsun Kütahya. Altıntaş ilçesinde meydana gelen 5,0 büyüklüğündeki deprem sonrası, an itibarıyla, olumsuz bir ihbarın bulunmadığı bilgisi alınmıştır” dedi.

İçişleri Bakan Yardımcısı İsmail Çataklı, depreme ilişkin Twitter’dan açıklama yaparak,“Kütahya’nın Altıntaş ilçesinde saat 14.04’te 5.0 büyüklüğünde bir deprem meydana gelmiştir. An itibariyle olumsuz bir ihbar ulaşmamıştır. Alanda tarama çalışmalarına devam edilmektedir. Geçmiş olsun” dedi.

(HABER MERKEZİ)

Bunları da beğenebilirsin

Yoruma kapalı.

Web sitemiz, deneyiminizi daha iyi hale getirmek amacıyla çerezler kullanmaktadır. Bu durumda herhangi bir sıkıntı yaşamayacağınızı düşünüyoruz, ancak isterseniz çerezleri devre dışı bırakma seçeneğiniz her zaman mevcuttur. Kabul ediyorum devre dışı bırak