Alevi Haber Ajansi

Alevilerden ‘Adalet Nöbeti’ndeki Gergerlioğlu’na ziyaret

PİRHA- Meclis’te ‘Adalet Nöbeti’nde bulunan Gergerlioğlu’nu Alevi Bektaşi Federasyonu, Pir Sultan Abdal Kültür Derneği ve Demokratik Alevi Dernekleri ve Ankara Varto’lular  Derneği yöneticiler ziyaret etti.

Milletvekilliği düşürülen HDP Milletvekili Ömer Faruk Gergerlioğlu’nun Meclis HDP grubunda başlattığı ‘Adalet Nöbeti’ 3. gününde devam ediyor.

Halkların Demokratik Partisi’nin (HDP) Meclis’te sürdürdüğü “Adalet Nöbeti” eylemine gün içerisinde siyasi partiler ve sivil toplum örgütlerinden bir dizi dayanışma ziyareti gerçekleşti.

Gergerlioğlu’nu Alevi Bektaşi Federasyonu (ABF), Pir Sultan Abdal Kültür Derneği Genel Merkezi(PSAKD), Alevi Kültür Dernekleri Genel Merkezi (AKD) Ankara Dersimliler Derneğinin ziyareti sonrasında ise, Demokratik Alevi Dernekleri ve Ankara Varto’lular Derneği Ömer Faruk Gergerlioğlu’na ve HDP grubuna destek ziyaretinde bulundu.

PİRHA/ ANKARA 

Bunları da beğenebilirsin

Yoruma kapalı.

Web sitemiz, deneyiminizi daha iyi hale getirmek amacıyla çerezler kullanmaktadır. Bu durumda herhangi bir sıkıntı yaşamayacağınızı düşünüyoruz, ancak isterseniz çerezleri devre dışı bırakma seçeneğiniz her zaman mevcuttur. Kabul ediyorum devre dışı bırak