Alevi Haber Ajansi

AABF, İmamoğlu’nu ‘Yol Bir Sürek Binbir Barış Senfonisi’ne davet etti-VİDEO

PİRHA- Almanya Alevi Birlikleri Federasyonu ve Avrupa Alevi Birlikleri Konfederasyonu Genel Başkanı Hüseyin Mat, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu Yol Bir Sürek Binbir Barış Senfonisi’ne davet etti.

Haberin videosu

Barış Senfonisi davet ziyaretleri için İstanbul’a gelen Almanya Alevi Birlikleri Federasyonu ve aynı zamanda Avrupa Alevi Birlikleri Konfederasyonu (AABK) Genel Başkanı Hüseyin Mat, İBB Başkanı İmamoğlu’yla görüştü. Mat, İmamoğlu’na Yol Bir Sürek Binbir Barış Senfonisini davetiyesini takdim etti.

“ORADA OLMAK İÇİN ELİMDEN GELEN ÇABAYI GÖSTERECEĞİM”

Görüşmenin ardından açıklama yapan İmamoğlu,  “Sevgili başkana çok teşekkür ediyorum. Böyle barış dolu, birleştirici, kıymetli bir buluşmayı Avrupa’nın en büyük sivil toplum kuruluşu olarak, 30 yaşındaki bir göçmen kuruluşu olarak yapıyor olması onur verici. Yol bir sürek binbir buluşmasına Avrupa’da yaşayan vatandaşlarımızı başkanımızla beraber ben de davet ediyorum. Orada olmak için elimden gelen çabayı göstereceğim. Şimdiden buluşmaya katılan herkese güzel bir akşam, barış dolu bir akşam diliyorum” dedi.

Yol Bir Sürek Binbir Barış Senfonisi, Almanya Alevi Birlikleri Federasyonu’nun 30. kuruluş yıldönümü dolayısıyla 28 Eylül’de Köln Lanxess Arena’da gerçekleştirilecek.

PİRHA/İSTANBUL 

Bunları da beğenebilirsin

Yoruma kapalı.

Web sitemiz, deneyiminizi daha iyi hale getirmek amacıyla çerezler kullanmaktadır. Bu durumda herhangi bir sıkıntı yaşamayacağınızı düşünüyoruz, ancak isterseniz çerezleri devre dışı bırakma seçeneğiniz her zaman mevcuttur. Kabul ediyorum devre dışı bırak