Alevi Haber Ajansi

Mersin Maraşlılar Derneği’nden ‘Dan-ı Goşt’ etkinliği-VİDEO

PİRHA- Mersin Maraşlılar ve İlçeleri Derneği, piknik ve Danı-Goşt (Etli pilav) etkinliği gerçekleşti. Etkinlikte yapılan konuşmalarda, birlik ve dayanışma mesajı öne çıktı.

Mersin Maraşlılar ve İlçeleri Derneği, Kuyuluk Tabiat Parkı Piknik Alanında Danı-Goşt (Etli pilav) etkinliği yaptı. Yoğun katılımın olduğu etkinlikte Maraş yöresine özgü Danı-Goşt paylaşıldı. Sanatçı Rüya Şah’ın şarkılarıyla eşlik etttiği etkinlikte konuşan Mersin Maraşlılar ve İlçeleri Derneği Başkanı Mehmet Ali Çakıroğlu, katılan herkese teşekkür ederek, dayanışmanın büyümesi için duyarlılık çağrısında bulundu.

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Akdeniz Belediye Eş Başkanı Nuriye Aslan, Toroslar Belediye Başkanı Abdurrahman Yıldız, CHP Mersin Milletvekili Gülcan Kış birer konuşma yaptı. 6 Şubat’ta meydana gelen depremin yaralarını dayanışma ile sarmaya çalıştıklarını belirten konuşmacılar, birlik mesajı paylaştılar.

Konuşmalarının ardından etkinlik halaylarla son buldu.

PİRHA/MERSİN

Bunları da beğenebilirsin

Yoruma kapalı.

Web sitemiz, deneyiminizi daha iyi hale getirmek amacıyla çerezler kullanmaktadır. Bu durumda herhangi bir sıkıntı yaşamayacağınızı düşünüyoruz, ancak isterseniz çerezleri devre dışı bırakma seçeneğiniz her zaman mevcuttur. Kabul ediyorum devre dışı bırak