Alevi Haber Ajansi

Mersin’de 19. Uluslararası İşçi Filmleri Festivali, 17 Ekim’de başlıyor- VİDEO

PİRHA- 19. Uluslararası İşçi Filmleri Festivali, 17 Ekim’de film gösterimleri ve konserlerle açılışını yapacak. Film gösterimleri ve söyleşiler ile festival 18, 19 ve 20 Ekim tarihleri arasında sinemaseverlerle buluşacak.

Uluslararası İşçi Filmleri Festivali (İFF), 1-11 Mayıs tarihleri arasında direnişteki Filistin’le dayanışma temasıyla İstanbul ve Ankara’da seyircilerle buluştu.

Bu yıl 19. kez düzenlenen festival, 16 ülkeden 74 filmi, yine sponsorsuz, yarışmasız ve ücretsiz olarak seyircilerle buluşturmaya devam ediyor.

KESK ve Eğitim Sen Mersin Şubesi yöneticileri tarafından yapılan açıklamada festival, dünyanın dört bir yanından başvurulan toplam 353 film arasından seçilen 46 yerli ve 28 yabancı filmi seyircilere sunuyor.

19. Uluslararası İşçi Filmleri Festivali, yolculuğuna Mersin’den devam ediyor. 17, 18, 19 ve 20 Ekim tarihlerinde Mersin’de açılış gecesi ile başlayacak program film gösterimleri ve söyleşilerle devam edecek. Festivalde 2 özel film olmak üzere toplam 48 film gösterilecek.

17 Ekim günü saat 18.30’da Yenişehir Belediyesi Akademi Salonu’nda düzenlenecek açılış gecesinde “Toprak ve Ekmek” isimli film gösterilecek.

PİRHA/MERSİN

Bunları da beğenebilirsin

Yoruma kapalı.

Web sitemiz, deneyiminizi daha iyi hale getirmek amacıyla çerezler kullanmaktadır. Bu durumda herhangi bir sıkıntı yaşamayacağınızı düşünüyoruz, ancak isterseniz çerezleri devre dışı bırakma seçeneğiniz her zaman mevcuttur. Kabul ediyorum devre dışı bırak