Alevi Haber Ajansi

Narin soruşturmasında yeni detay: Salim Güran yalan beyan verilmesi için baskı yapmış

PİRHA- Narin Güran’ın katledilmesine ilişkin soruşturmada daha önce ifade veren bir tanık, amca Salim Güran’ın baskısıyla yalan beyanda bulunduğunu söyleyerek ifadesini geri çekti.

21 Ağustos’ta kaybolan ve 19 gün sonra cansız bedeni bulunan Narin Güran’ın katledilmesine ilişkin soruşturmada bir tanık ifadesini geri çekti. Daha önce “Narin’i 18.40’da gördüm” diyen kız çocuğu, tutuklu amca Salim Güran’ın baskısıyla yalan söylediğini itiraf etti.

Narin Güran’ın köydeki kameralarda en son 15.15’te görülmesine ve cansız bedenini taşıyan itirafçı Nevzat Bahtiyar’a ait aracın dere kenarına saat 15.40’ta gelmesine rağmen Jandarma’ya “Narin’i akşam 18.40’da gördüm” diye ifade veren tanık, “Ben Narin’i görmedim. Salim Güran bu saatte Narin’i gördüğünü söyleyeceksin diye baskı yaptı, korktum bu nedenle söyledim” dedi. Bu itirafın, tutanaklara da geçtiği belirtildi.

ŞÜPHELİLER ADLİYEYE SEVK EDİLDİ

Narin Güran’ın ölümüne ilişkin soruşturma kapsamında gözaltına alınan 22 şüpheli adliyeye sevk edildi. Şüpheliler arasında anne ve baba ile Narin’in amcaları, halası ve kuzenleri de bulunuyor. Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, soruşturma kapsamında elde edilen bulguların, katillerin kim ya da kimler olduğuna yönelik önemli veriler içerdiğini söyledi.

(HABER MERKEZİ)

Bunları da beğenebilirsin

Yoruma kapalı.

Web sitemiz, deneyiminizi daha iyi hale getirmek amacıyla çerezler kullanmaktadır. Bu durumda herhangi bir sıkıntı yaşamayacağınızı düşünüyoruz, ancak isterseniz çerezleri devre dışı bırakma seçeneğiniz her zaman mevcuttur. Kabul ediyorum devre dışı bırak