Alevi Haber Ajansi

Kayıp Narin’in amcasına tutuklama talebi

PİRHA- Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinde Kuran kursundan çıktıktan sonra bir daha haber alınamayan 8 yaşındaki Narin Güran’ı arama çalışmaları 13’üncü gününde sürerken, soruşturma kapsamında gözaltına alınan amca S.G., tutuklama talebiyle nöbetçi mahkemeye sevk edildi.

Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı’nca, 21 Ağustos’ta Narin Güran’ın merkez Bağlar ilçesine bağlı Tavşantepe Mahallesi’nde kaybolmasına ilişkin başlatılan soruşturma sürüyor.

Kuran kursundan çıktıktan sonra kaybolan ve 13 gündür haber alınamayan 8 yaşındaki Narin Güran olayına ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında gözaltında olan amcası S.G. tutuklama talebiyle adliyeye sevk edildi.

NE OLMUŞTU?

Diyarbakır’da 8 yaşındaki Narin Güran’ın kaybolmasının ardından yürütülen soruşturmada, Narin’in amcası ve aynı zamanda mahalle muhtarı S.G. gözaltına alındı. Narin’in kaybolduğu gün, amcanın telefonunun 1 saat boyunca kapalı olduğu ve Narin’in arkadaşlarıyla görüldüğü zamandan 15 dakika sonra köyden ayrıldığı belirlendi. Soruşturmada amca S.G.’nin aracının şoför koltuğundaki DNA örneklerinin, Narin’in kıyafetleri ve battaniyesinden alınan DNA ile eşleştiği tespit edildi.

(HABER MERKEZİ)

 

Bunları da beğenebilirsin

Yoruma kapalı.

Web sitemiz, deneyiminizi daha iyi hale getirmek amacıyla çerezler kullanmaktadır. Bu durumda herhangi bir sıkıntı yaşamayacağınızı düşünüyoruz, ancak isterseniz çerezleri devre dışı bırakma seçeneğiniz her zaman mevcuttur. Kabul ediyorum devre dışı bırak