Alevi Haber Ajansi

Düzce’de deprem

Düzce’de 5.3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Deprem İstanbul ve çevresinde de hissedildi. 

Merkez üssü Düzce merkez olan 5 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Saat 15:57’de de 4.3 büyüklüğünde bir artçı deprem kaydedildi.

Kandilli Rasathanesi ilk depremin büyüklüğünü 5,3 olarak duyurdu. AFAD verilerine göre; saat 15.40’taki depremin derinliği 18.02 kilometre. Deprem, İstanbul ve çevresinde de hissedildi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, “Deprem sonrası bildirilen olumsuz bir durum yok” dedi. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu da bir olumsuz gelişme olmadığını söyledi. Düzce Valisi Atay da olumsuz bir ihbarın olmadığını açıkladı.

‘HAZIRLIKLI OLMAMIZ GEREKİYOR’

Deprem Uzmanı Prof. Dr. Şükrü Ersoy, “Mutlaka İstanbul’un altında depremin olması gerekmiyor. Bursa’daki bir deprem de İstanbul’da da etkili olabilir. Kaçınılmaz bir gerçek karşısında hazırlıklı olmamız gerekiyor” değerlendirmesini yaptı.

Bunları da beğenebilirsin

Yoruma kapalı.

Web sitemiz, deneyiminizi daha iyi hale getirmek amacıyla çerezler kullanmaktadır. Bu durumda herhangi bir sıkıntı yaşamayacağınızı düşünüyoruz, ancak isterseniz çerezleri devre dışı bırakma seçeneğiniz her zaman mevcuttur. Kabul ediyorum devre dışı bırak